Inloggen op het HR Platform

Hoe meld je aan op het Officient HR Platform?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je als Gebruiker aan te melden op het HR Platform, heb je eerst toegang nodig van iemand binnen je organisatie. Van zodra deze persoon jou heeft toegevoegd als gebruiker volg je de volgende stappen:

• Ontvang een mail om je te registreren als gebruiker.

• Klik op link in de registratiemail en volg de stappen.

Van zodra je registratie voltooid is, kan je inloggen op de volgende wijze:

1. Ga naar jouworganisatie.officient.io.

2. Geef jouw e-mailadres en wachtwoord in.

3. Klik dan op Log in.

4. Gefeliciteerd, je bent succesvol ingelogd op uw Officient account!

💡 Beschik je over een Google of Office 365 account? Dan kan je inloggen met je e-mail en paswoord van je Google of Office 365 account. Handig, zo hoef je geen extra paswoord te onthouden! Lees er alles over in dit artikel.