Inloggen met Microsoft Office 365

Hoe kan je inloggen met je Microsoft Office 365 account?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak jij op het werk gebruik van een Office 365 account? Dan kan je deze account ook gebruiken om in te loggen bij Officient. Handig, want zo tenminste niet nog een extra paswoord te onthouden. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit kan doen.

Hoe werkt inloggen met Office 356?

De Office 365 login via SSO (Single-Sign On) in Officient werkt uitsluitend met betalende accounts zoals:

• Office365 online

• Microsoft Exchange (voor lokale set-ups moet de sync met Microsoft Azure aan staan)

De Office 365 login werkt NIET met gratis accounts zoals:

Hoe installeer je deze login-methode?

Dat is heel eenvoudig!

Het enige wat je moet doen, is je Office account gebruiken wanneer je voor het eerst inlogt op het HR Platform. Vanaf dan zal je steeds met één druk op de knop kunnen inloggen met Office 356.