FAQ
Gebruikerstoegang
Inloggen in de Self Service
Problemen bij het inloggen op de Self Service

Een van je medewerkers kan niet meer inloggen in de Self Service. Hoe dit oplossen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan gebeuren dat een medewerker zich niet kan aanmelden op zijn Self Service. Door dit stappenplan te volgen, help je die medewerker weer op weg.

Kijk samen met je medewerker de volgende zaken na:

1. Welke link gebruiken ze om zich aan te melden?
    Als dit iets anders is dan selfservice.officient.io of de Officient smartphone-app, heb je de reden al meteen gevonden. Stuur je medewerker naar het juiste platform en meestal is het probleem dan verholpen.

2. Welk e-mail adres gebruikt de medewerker?
    Kijk na of het e-mail adres dat de medewerker gebruikt overeenkomt met wat in hun Officient profiel staat. Dit kan het professioneel e-mailadres of het persoonlijk e-mail adres zijn.

3. Pincode is fout?
    Dit is simpel op te lossen, ze kunnen zelf een nieuwe aanvragen. volg daarvoor de stappen in dit artikel: Pincode voor de Self Service opnieuw instellen

4. De vorige stappen doorlopen en het lukt nog niet?
    Contacteer de chat.