Wisselen van Self Service

Hoe kan je je op de Self Service aanmelden als je geregistreerd bent in meerdere bedrijven of Officient omgevingen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In sommige gevallen kan het zijn dat je als medewerker een account hebt in meerdere Officient omgevingen tegelijk. Bijvoorbeeld wanneer je werkt bij verschillende vennootschappen van éénzelfde koepel, of wanneer je verandert van werkgever (en beide werkgevers Officient gebruiken). In dit artikel leggen we je uit hoe je in zo'n gevallen de Self Service kan raadplegen voor de verschillende werkgevers of omgevingen.

In ons voorbeeld heeft medewerker Florette toegang tot 3 accounts:

• haar huidige werkgever, Officient

• haar flexi-job, Interieurwinkel

• haar voormalige werkgever, Vandelay Industries

Op dit moment is Florette ingelogd op de Self Service van haar huidige werkgever, Officient. Om naar één van de andere omgevingen te gaan, dient ze onderstaande stappen te volgen:

1. Klik op Uitloggen onderaan de Self Service.

2. Klik op Inloggen met een ander profiel.

3. Kies de passende login-methode.

4. Selecteer het bedrijf waarbij je wil inloggen.

Opgelet: Voormalige medewerkers met toegang tot de Self Service zullen deze toegang nog steeds behouden wanneer ze uit dienst zijn, zij het met een beperkte toegang (o.a. tot loonbrieven, fiscale fiche etc.).