Wil je weten wie er verlof heeft aangevraagd en wanneer? Of wie de aanvraag heeft goed- of afgekeurd? Of zou je graag weten of je medewerker zich wel aan de afgesproken termijn heeft gehouden? Dit alles kan je nakijken via de auditlog. In dit logboek van de Kalender vind je een overzicht en de geschiedenis van alle wijzigingen aangebracht door gebruikers, medewerkers en integraties.

Hoe consulteer je de auditlog?

1. Ga naar Kalender
  2. Klik op Acties
  3. Selecteer Bekijk audit log

In de kolommen vind je volgende info (van links naar rechts)

• Door wie werd de actie uitgevoerd en wanneer
  • Welke actie werd uitgevoerd (toevoeging, goedkeuring, verwijdering of aanvraag)
  • Welke type verlof, voor wanneer en hoeveel uren werd er verlof aangevraagd¬†
  • Over wie zijn verlof gaat het

Je kan bovendien ook filteren op 'datum (maand)' en 'personen'. Op deze manier kan men snel en gericht zien wanneer verlof werd aangevraagd en goedgekeurd.