Officient desktop app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het HR platform (werkgeverstoegang) van Officient draait online en hoef je dus normaal gezien niet te installeren op je computer.

Heb je toch graag een programma-icoontje op je bureaublad dat je toelaat om Officient automatisch op te starten en in te loggen als je de computer opstart?

Dat kan als je gebruik maakt van Google Chrome of Microsoft Edge! Hier kan je Officient laten verschijnen als icoontje op je bureaublad.

Hoe installeren?

1. Ga naar de Officient website en meld je aan.

2. Klik rechts bovenaan op de drie puntjes in je browser.

1. In Chrome klik je op Officient HR installeren.

2. In Edge klik je onder Apps op Officient installeren.

3. Je browser zal nu automatisch een icoontje op je bureaublad creëren (Windows) of in je dock (Mac). Als je dit opent, zal je automatisch ingelogd zijn op dit Officient-profiel.

Met de desktop-app wisselen tussen meerdere Officient-accounts is momenteel niet mogelijk. Heb je toegang tot meerdere accounts, kan je voor elke account een app installeren.