Wanneer je Officient koppelt aan jouw sociaal secretariaat of payroll provider, zullen alle verlofdagen van de voorbije maanden automatisch geïmporteerd worden. Op die manier staan alle verlofgegevens meteen juist en kan je Officient zorgeloos gebruiken om jouw prestaties maandelijks door te geven via de Kalender.

Worden verlofdagen voor de huidige en/of toekomstige maand(en) ook geïmporteerd?

Verlofdagen die doorgegeven zijn voor de huidige en toekomstige maanden zullen niet meekomen. Verlofdagen van de huidige maand zullen enkel meekomen wanneer de loonberekening van deze maand al gebeurd is.

(Hoe) Kan ik manueel verlof importeren?

Mocht het alsnog nodig zijn (bijvoorbeeld om de goedgekeurde dagen voor de maand waarin je gestart bent met Officient te gebruiken nog te importeren), kan je de verlofdagen vanuit het sociaal secretariaat of de payroll provider op deze manier handmatig importeren:

1. Ga naar Instellingen
  2. Klik onder Integraties op Sociaal secretariaat
  3. Klik op Bekijk details en vervolgens op Importeer verlof
  4. Het verlof voor alle maanden waarvoor de loonberekening gebeurd is, zal nu binnengehaald worden door Officient