Dit doe je als volgt:

1. Klik in de instellingen onder Self-service op Eigen domeinnaam
  2. Geef de gewenste domeinnaam in

Let op! Deze moet de vorm hr.bedrijfsnaam.be hebben. Het achtervoegsel (.be) is afhankelijk van het top-level domein van je bedrijfswebsite. Eindigt deze op .io, moet de eigen domeinnaam ook eindigen op .io

3. Voeg het CNAME DNS record dat verschijnt toe aan aan jouw domeinnaam

4. Vanaf nu kan je inloggen op de self-service via hr.bedrijfsnaam.be