In de medewerker self-service, kan je klikken op Toon collega's

De medewerkers die dan getoond worden zijn standaard de mensen die in hetzelfde team zitten. Je kan dit aanpassen zodat iedereen de afwezigheden van iedereen in de organisatie kan raadplegen, dit is vooral handig bij kleinere organisaties. Je kan er daarnaast ook voor kiezen om dit volledig af te schermen en enkel de vrije dagen van de medewerker zelf zichtbaar te maken.

Enkel Admin gebruikers kunnen dit aanpassen

1. Ga naar instellingen (⚙️ icoon rechts bovenaan)
  2. Kies onder Self-service voor Functionaliteiten
  3. Onder Kalender kan je de kalender leesrechten instellen.Standaard staat dit op Gelimiteerd. Een medewerker zal enkel de kalender van zijn of haar teamleden zien. Kies voor "Volledig transparant" als een medewerker de hele organisatie mag zien. Wil je dit volledig afschermen, dan kies je voor "Enkel zichzelf".

Om privacyredenen tonen we in de medewerker self-service enkel dat een collega afwezig is. Medewerkers zien dus niet van elkaar of iemand ziek is of een bepaald type verlof heeft.