Wil je meerdere personen uitnodigen? Bekijk dan dit artikel.

1. Ga naar het profiel van een medewerker
2. Klik op  de knop Nodig uit voor self-service

3. Indien de medewerker al een self-service link gekregen heeft en de onboarding wizard heeft afgerond, zal de knop "Nodig uit voor self-service" vervangen zijn door een label "Self-service actief". Als je de self-service uitnodiging opnieuw wil versturen aan die medewerker, klik je onder Acties op "Nodig uit voor self-service"

4. Verstuur de self-service link.
•   Indien zowel een professioneel als een persoonlijk e-mailadres beschikbaar zijn, kun je bovenaan kiezen naar welkadres je de uitnodiging verstuurt
•  De uitnodiging wordt verzonden in de voorkeurstaal van de medewerker. Staat er geen voorkeurstaal ingesteld, is dit standaard in het engels. 

5. Klik op Sturen naar e-mailadres (werk)

6. De medewerker zal nu via mail een uitnodiging krijgen en zal gevraagd worden de onboarding te doorlopen.

Wil je de medewerker self-service tijdelijk uitschakelen? Bijvoorbeeld tijdens de opstart van Officient terwijl je nog allerlei data verzamelt?
Dat kan: via de
instellingen => privacy & security => self-service tijdelijk uitschakelen. Opgelet: je schakelt dan de self-service uit voor iedereen. Medewerkers krijgen dan boodschap te zien dat HR tijdelijk de toegang heeft uitgezet.

Heeft u het antwoord gevonden?