Scroll meteen naar onder voor de specifieke artikels over jaarrapporten. 👇🏻

Soms heb je je data ook buiten Officient nodig. Bijvoorbeeld wanneer je een lijst wil maken met alle noodcontacten van je medewerkers of van al je auto's en hun verbruik. Voor deze gevallen hebben we het mogelijk gemaakt om vanuit Officient data te exporteren naar Excel. Zo heb je een goed overzicht van de benodigde data en kan je hier verder mee aan de slag voor je rapportering.

Welke data kan geëxporteerd worden?

1. Persoonsgegevens
  2. Assets: Toegewezen persoon, naam en prijs
  3. Wagenpark: Info wagen, brandstof, kosten, chassisnummer
  4. Opleiding: wie heeft welke opleiding gevolgd
  5. Kalender: alle dagen dat medewerkers afwezig zijn, per maand of per jaar
  6. Inzichten: top verdieners en lonen per land, geslacht of team

Wie kan data exporteren?

Het exporteren van data is enkel beschikbaar voor gebruikers met toegang tot deze functie. Deze machtiging kan een admin instellen via onderstaande stappen:

• Ga naar Instellingen
  • Klik op Gebruikers
  • Selecteer een passende Rol
  • Pas de individuele machtigingen aan onder Extra rol instellingen

Hoe kan ik data exporteren?

Bij elk van deze onderwerpen staat onder "Acties" de optie exporteer naar Excel en je Excel document start automatisch met downloaden.

Wist je dat je ook eerst kan ordenen op segmenten en dan enkel van deze segmenten een Excel lijst kan trekken?

Meer over specifieke exporteer-functies

Via onderstaande links kan je doorklikken naar artikels over: