FAQ
Gebruikerstoegang
Inloggen in het HR Platform
Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan voor het HR Platform?

Hoe vraag ik als hr-medewerker een nieuw wachtwoord aan?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wachtwoord vergeten voor je toegang tot het HR Platform? Geen nood! Met deze stappen kan je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Het enige wat je daarvoor moet weten, is welke login-methode je gebruikt.

1. Ik log in met mijn Google of Office 365 account

Heb je jouw Officient account gekoppeld aan je Google of Office365 account? Dan kan je je wachtwoord herstellen bij Google of Office365.

2. Ik log in met mijn e-mail en Officient wachtwoord

Volg deze stappen en herstel je wachtwoord dat je gekozen hebt in Officient:

1. Ga naar het Officient-domein van je bedrijf (naambedrijf.officient.io).

2. Klik dan op Gebruik email en paswoord.

3. Onderaan klik je op Wachtwoord vergeten?

4. Geef je e-mail adres in en je ontvangt dan een e-mail met link om een nieuw paswoord in te stellen.