Wist je al dat Officient bestaat uit twee onderdelen? Naast het HR Platform, waar je als hr-medewerker dagelijks in werkt, hebben we ook een tool ontwikkeld voor je medewerkers, de Self Service genaamd. In dit artikel leggen we je uit wat de verschillen zijn en hoe de de twee kan gebruiken.

In het opzicht van deze twee onderdelen, kan het ook handig zijn om ons artikel te lezen over de verschillen tussen Gebruikers en Personen in Officient.

HR Platform

Doel:
Personeelsdata op één plaats, eenvoudige workflows en efficiënte administratie zoals beheer van assets en contracten.

Gebruikers:
Hr-medewerkers, directieleden en anderen (facility, dossierbeheerder sociaal secretariaat, externe boekhouder, ...).

Hoe inloggen?

Surf naar https://app.officient.io

Medewerker Self Service

Doel:
Een medewerker kan op elk toestel zijn verlof beheren, ziekte registeren, loon en voordelen raadplegen en heeft toegang tot zijn contracten en documenten.

Gebruikers?
Alle medewerkers, interimkrachten en freelancers.

Hoe inloggen?

Installeer de app Officient of surf naar https://selfservice.officient.io/.