Wat krijg je met Officient?

• Centrale personeelsdata, voor alle types medewerkers in alle landen in real-time
  • Efficiënt contracten of policies beheren; van aanmaken, doorsturen tot het digitaal tekenen
  • Gemakkelijk beheer van alle bedrijfsbezittingen rond je personeel onder meer laptops, badges, auto's en software
  • Breng in kaart de opleidingen, certificaten en vaardigheden van je medewerkers
  • Praktische workflows die je toelaten om takenlijstjes af te ronden op het moment dat een medewerker start of het bedrijf verlaat
  • Gebruiksvriendelijk doorsturen van verlof en prestaties* naar je payroll provider
  • Dit alles in twee gekoppelde platformen; het HR Platform en de Medewerker Self Service

afhankelijk of je payroll provider dit ondersteunt*

STAP 1: koppel je payroll provider

In enkele minuten leg je de link met je payroll provider of sociaal secretariaat. Officient laadt dan de gevonden medewerkers in.

Ook kan je manueel medewerkers toevoegen, kortom iedereen zonder link met de payroll provider (denk aan freelancers, zelfstandige zaakvoerders, interimkrachten, stagaires).

Indien je verlof en prestaties gaat doorsturen naar je payroll provider of sociaal secretariaat, stel dan de verlofrechten in.

STAP 2: vervolledig de medewerkerprofielen

De meeste personeelsgegevens vind je terug door de import vanuit je payroll provider vanuit stap 1.

Vervolgens kan je teams instellen, rechtstreekse leidinggevenden toevoegen (managers).

Werk met extra velden om specifieke informatie over je medewerker bij te houden, denk aan schoenmaat, opleidingsniveau, ...

Aanrader is om de bestaande contracten en policies te koppelen aan je medewerkers.

STAP 3: voeg werkmateriaal en opleidingen toe

Breng eenvoudig alles van je medewerkers in kaart:

• Wagenpark: bedrijfswagens, fietsen of motors
  • Assets: laptops, smartphones, toegangsbadges, ...
  • Software: verlies nooit meer uit het oog wie toegang heeft tot welke software
  • Opleidingen:  opleidingen, trainingen en cursussen per medewerker

STAP 4: betrek je medewerkers

Activeer Officients Medewerker Self Service binnen je organisatie en volgende is mogelijk:

Tip: pas de instellingen van de Self Service aan op maat van jouw organisatie

En verder?

Volg onze webinars  en haal meer uit je hr-administratie!