Ben je klant bij Abante, Accuria, Besox, CLB, Sodalis of Wij Helpen? Lees dan: De handleiding voor klanten van onze preferred partners.

Dit artikel verwijst naar allemaal verschillende artikels, zodat je een mooi stappenplan hebt dat je kan volgen om helemaal vertrouwd te worden met de kalender.

1. Voorbereiding
    Verloftypes en afwezigheden inladen vanuit je sociaal secretariaat
    Limieten nakijken en/of wijzigen
    Extra instellingen bepalen
    Nieuwe verloftypes aanmaken
    Werken met overuren
  2. Hoe: Verlof en prestaties ingeven of verwijderen
    Prestaties toevoegen
    Prestaties verwijderen
    Snelingave
  3. Kalender doorsturen naar je sociaal secretariaat

Optioneel

1. Officiƫle feestdagen bewerken
  2. Kalender exporteren naar Excel
  3. Verlof opnieuw importeren vanuit je sociaal secretariaat
  4. Werken met dynamische uurroosters