Hoe verstuur een self-service uitnodiging naar een groep medewerkers?

Geüpdatet 12/11/18 door Arjan van Belle

Wil je slechts één persoon uitnodigen? Bekijk dan dit artikel.

Wanneer je net start met Officient te gebruiken kan het handig zijn om medewerkers in groep of per team uit te nodigen voor de self-service.

1. ga naar het Personen-scherm en klik onder Acties op Bulk uitnodiging self-service

2. Selecteer de personen en/of teams die je wil uitnodigen en klik op Volgende
    De self-service is reeds actief bij medewerkers waar er Reed onboarded staat. Wil je dus snel een overzicht over welke werknemers de self-service al dan niet al gebruiken, kan je dit op deze manier oproepen.
  3. Je krijgt de mail die de personen in kwestie zullen krijgen te zien. Deze kan je nog aanpassen
  4. Klik op Uitnodiging sturen naar X personen
  5. De personen aan wie je de uitnodiging gestuurd hebt krijgen nu een mail met een link om in te loggen op hun eigen self-service en daar de onboarding te doorlopen