Hoe activeer ik een koppeling met mijn sociaal secretariaat of payroll provider?

Geüpdatet 25/10/18 door Michiel

Als admin, ga naar

1. Instellingen (tandwielt rechts bovenaan)
  2. Klik dan op Sociaal secretariaat
  3. Klik op de naam van jouw sociaal secretariaat of payroll provider.
    Geef de login en wachtwoord in waarmee je inlogt in de software van jouw sociaal secretariaat of payroll provider.
  4. Importeer personen en optioneel: Importeer verloftypes en Importeer documenten

Jouw koppeling is nu geactiveerd

Officient zal je zeggen hoeveel medewerkers gevonden werden in de software van jouw sociaal secretariaat of payroll provider.