Hoe maak ik een contract aan?

Geüpdatet 7/11/18 door Arjan van Belle

1. Klik op Contracten en vervolgens op Nieuw contract
  2. Vul de naam in voor wie het contract bestemd is
  3. Nu krijg je twee opties: Maak contract m. b. v. template en PDF contract uploaden.
    Klik op de links om te ontdekken hoe je een template aanmaakt of hoe je gebruik kan maken van contracten in PDF

4. Kies voor Maak contract m. b. v. template en selecteer een template uit de lijst
  5. Nu krijg je de optie om het contract meteen of later te versturen. Wanneer je ervoor kiest om later te versturen, kan je het opgestelde contract nakijken, aanpassen, verwijderen en intern tekenen. Heb je dit allemaal gedaan, kan je van hieruit het contract versturen naar de medewerker.

Je kan een contract ook aanmaken vanuit het profiel van een medewerker. Hiervoor klik je in de module Contracten op het groene + teken. De naam van de medewerker zal dan al ingevuld zijn en niet aanpasbaar.