Hoe wijs ik assets toe?

Geüpdatet 27/9/18 door Arjan van Belle

1. Klik onder Assets op Assets. Hier kan je bedrijfsbezittingen toewijzen aan medewerkers
  2. Via Asset toewijzen kan je zaken toewijzen aan een individuele medewerker

3. Wanneer je start met typen vind je reeds aangemaakte bezittingen in je onderneming
    Officient kan ook automatisch materiaal uit een webwinkel voorstellen, zo start je met een uitgebreide keuzelijst

4. Wil je iets kunnen toewijzen dat nog niet is aangemaakt?
    Ga dan naar de Instellingen en kies onder Op maat voor Custom asset types
    Hier vul je de naam in en kan je eventueel een prijs en webshop URL toevoegen

Eens aangemaakt, zal deze asset ook beschikbaar zijn in het invulveld
  5. Wil je eenzelfde asset aan meerdere medewerkers toewijzen? (wanneer bijvoorbeeld iedereen dezelfde toegangsbadge heeft)
    Dit kan als je onder Acties kiest voor In bulk toewijzen
    Hier kan je dan per persoon of per team assets toewijzen

6. Eens toegewezen komt dit asset in het persoonlijk overzicht van een medewerker. Ook in de self-service zal de medewerker dit zien staan

Verder houdt Officient ook per asset een overzichtspagina bij. Deze vind je terug in Assets onder Assets.

Hierin kan je:

• De historiek van het asset bekijken
  • Documenten toevoegen en raadplegen(bijvoorbeeld facturen of garantiebewijzen)
  • Noties toevoegen (bijvoorbeeld wanneer een smartphone beschadigd is)
  • Custom fields invullen en raadplegen