Loon of uurrooster wijzigen [Geen koppeling]

Geüpdatet 15/5/19 door Arjan van Belle

In de looncirkel in Officient kan je het loonpakket of uurrooster van een medewerker raadplegen.

Wijzigingen van het loon of het uurrooster kan in Officient voor medewerkers zonder koppeling met een payroll provider.

Voor medewerkers met een koppeling van de payroll provider gebeurt dit bij de payroll provider.

Medewerkers zonder koppeling payroll provider

Voor medewerkers, freelancers, interimkrachten zonder koppeling met een payroll provider kan je het loon en uurrooster in Officient aanpassen.

1. Klik op het "Acties looncontract" in de looncirkel
  2. Kies voor Looncontract wijzigen
  3. In dat scherm geef je de wijzigingen in, pas je het weekrooster aan en geef je eventuele extra componenten in (zoals bv. maaltijdcheques)
    Let vooral op de Startdatum vanaf wanneer deze wijziging actief is (kan zowel verleden als toekomst zijn)