Wachtwoord vergeten?

Geüpdatet 28/9/18 door Arjan van Belle

Heb je jouw Officient account gekoppeld aan je Google of Office365 account? Dan kan je je wachtwoord herstellen bij Google of Office365

Volgende stappen zijn enkel voor als je een Officient wachtwoord hebt gekoppeld aan je e-mail adres

Volg deze stappen en herstel je wachtwoord dat je gekozen hebt in Officient:

1. Ga naar het Officient-domein in van je bedrijf  (naambedrijf.officient.io)
  2. Klik dan op Gebruik email en passwoord
  3. Onderaan klik je op Don't remember your password?
  4. Geef je e-mail adres in en je ontvangt dan een e-mail met link om een nieuw paswoord in te stellen