Verlof importeren vanuit het sociaal secretariaat of de payroll provider

Geüpdatet 27/9/18 door Arjan van Belle

Wanneer je de link legt tussen Officient en je sociaal secretariaat of payroll provider, zal Officient automatisch alle verlofdagen van de voorbije maanden importeren.

Opgelet! Verlofdagen die doorgegeven zijn voor de huidige en toekomstige maanden zullen niet meekomen. Verlofdagen van de huidige maand zullen enkel meekomen wanneer de loonberekening van deze maand al gebeurd is.

Vanaf nu is Officient de plaats waar je verlofdagen ingeeft! Officient stuurt de informatie dan door naar het sociaal secretariaat of de payroll provider wanneer je het verlof voor die maand doorstuurt vanuit de kalender.

Mocht het alsnog nodig zijn (bijvoorbeeld om de goedgekeurde dagen voor de maand waarin je gestart bent met Officient te gebruiken nog te importeren), kan je de verlofdagen vanuit het sociaal secretariaat of de payroll provider op deze manier handmatig importeren:

1. Ga naar Instellingen
  2. Klik onder Integraties op Sociaal secretariaat
  3. Klik op Bekijk details en vervolgens op Importeer verlof
  4. Het verlof voor alle maanden waarvoor de loonberekening gebeurd is, zal nu binnengehaald worden door Officient
Opgelet! De import van verloftypes en historiek is op dit moment enkel mogelijk bij koppeling met Besox, Liantis/ADMB, Securex, SD Worx en Wij Helpen.