Je verlofkalender zien in Google Agenda, Outlook of Apple Kalender

Geüpdatet 18/10/18 door Arjan van Belle

Je kan je Officient verlofkalender raadplegen in jouw Google Agenda, Outlook of Apple Kalender.

Dit stel je als volgt in:

1. Ga naar de verlofkalender in je self-service
  2. Klik op het tandwieltje bovenaan en selecteer Link je persoonlijke kalender.
    Klik op Link aanmaken bij de kalender die je wil importeren.
    Je kan kiezen om je persoonlijke verlofkalender, die van je team of de verjaardagskalender van je team te importeren.

3. Kopieer de link, hiermee kan je je abonneren in je kalendertoepassing
    1. Google Agenda
      1. Surf naar Google Agenda in je browser
      2. Klik aan de linkerkant naast De agenda van iemand anders toevoegen op het + teken
      3. Selecteer Via URL
      4. Plak hier de link die je hierboven opgehaald hebt
      5. Klik op Agenda toevoegen. De kalender wordt aan de linkerkant weergegeven onder Andere agenda's
      6. Herhaal wanneer je meerdere kalenders wil importeren
    2. Outlook
      1. Klik in Outlook op Bestand > Accountinstellingen > Accountinstellingen
      2. Klik op het tabblad Internetagenda's op Nieuw
      3. Plak hier de link die je hierboven opgehaald hebt
      4. Klik op Toevoegen
      5. Typ in het vak Mapnaam de naam van de agenda zoals je deze wilt weergeven in Outlook
      6. Klik op OK. De kalender zal nu zichtbaar zijn in Outlook
      7. Herhaal wanneer je meerdere kalenders wil importeren
    3. Apple Kalender
      1. Open de Kalender-app op je Mac
      2. Klik bovenaan op Archief
      3. Selecteer Nieuw agenda-abonnement
      4. Plak hier de link die je hierboven opgehaald hebt
      5. Klik op Abonneer
      6. De kalender zal nu zichtbaar zijn in de Apple Kalender-app
      7. Herhaal wanneer je meerdere kalenders wil importeren