Hoe voeg ik een voertuig toe?

Geüpdatet 23/11/18 door Arjan van Belle

1. Klik onder Assets op Wagenpark
  2. Klik bovenaan op Nieuw voertuig
  3. Doorloop de schermen en vul de gegevens van het voertuig in.
    Geen paniek! Enkel de eerste module (type, merk en model) is verplicht. De andere informatie kan je later invullen.
  4. Als je de jaarlijkse of geschatte kostprijs van het voertuig ingeeft, dan visualiseert Officient de maandelijkse kost hiervan in de looncirkel van die medewerker.
  5. Na het aanmaken heeft het voertuig een persoonlijke pagina in Officient. Daar zie je in een oogopslag de belangrijkste gegevens, wordt automatisch het wisselen van medewerker bijgehouden en heb je ook de mogelijkheid om notities, verzekeringscontracten of andere documenten toe te voegen.