Afwezigheden en overuren toevoegen voor een medewerker

Geüpdatet 25/9/18 door Koen Willekens

Als HR medewerker met toegang tot het HR platform kan je in de kalender afwezigheden of overuren invullen voor medewerkers. (verlof, ziekte, opleiding, ...)

1. open de Kalender
  2. klik op de dag(en) bij de medewerker die je wil wijzigen. Je kan ook bovenaan op de dag klikken, zo selecteer je die dag voor alle medewerkers en kan je hetzelfde type toevoegen voor iedereen
  3. klik dan onderaan op Voeg x dagen toe
  4. In het volgende scherm selecteer je het type en of je de medewerker wil verwittigen per e-mail van deze wijziging

Deze manier van werken heeft geen goedkeuring nodig van de betrokken manager en zo staan de afwezigheden of overuren onmiddellijk juist. De medewerker zal dit kunnen raadplegen in zijn self service.