Hoe voeg ik een gebruiker toe op het HR platform?

Geüpdatet 2/10/18 door Arjan van Belle

In het HR platform kan je meerdere gebruikers toevoegen. Enkel Admin-gebruikers kunnen nieuwe gebruikers toevoegen.

1. ga naar Instellingen
  2. Klik onder Mijn bedrijf op Gebruikers
  3. Klik op Gebruikers uitnodigen

4. Geeft het e-mailadres van de nieuwe gebruiker in. Deze krijgt een mail en kan een profiel aanmaken.
    Je kan meerdere gebruikers ineens toevoegen door meerdere e-mailadressen in te geven.
  5. Klik op Gebruikers uitnodigen
Een nieuwe gebruiker krijgt altijd een Standaard-rol zonder toegang tot de lonen, contracten en documenten. Enkel een Admin kan deze rol aanpassen.
In dit artikel kan je alle mogelijke rollen terugvinden en hoe je deze kan aanpassen.