Prestaties en verlof doorsturen naar mijn sociaal secretariaat of payroll provider

Geüpdatet 17/10/18 door Koen Willekens

1. Ga naar de Kalender
  2. Selecteer de maand die je wil doorgeven.
  3. Klik op Acties en vervolgens op Verlof doorgeven naar ...
  4. Vervolgens kan je selecteren voor welke personen je de verlofdagen wil pushen naar je sociaal secretariaat of payroll provider.
    Meestal stuur je iedereen in een keer door. Soms is er met je dossierbeheerder afgesproken om bijvoorbeeld voor één team alles door te sturen, maar voor een ander team dit later te doen.
  5. Vervolgens klik je op Verlof voor ... personen doorgeven
    Dit kan enkele seconden tot soms enkele minuten duren. Zodra in orde, geeft Officient je bevestiging dat de maand is doorgestuurd.
Opgelet: Wil je na de loonverwerking nog wijzigingen doorgeven voor het sociaal secretariaat, contacteer dan je dossierbeheerder. Ook voor wijzigingen voor de vorige maand (voorbeeld ziekte die gebeurd is na verwerking lonen), contacteer je jouw dossierbeheerder voor een correctie.