[VIDEO] Nieuwe medewerkers toevoegen bij Accuria, Besox of Wij Helpen

Geüpdatet 21/11/18 door Koen Willekens

Enkel beschikbaar indien je Officient gelinkt is met Accuria, Besox of Wij Helpen
  1. Ga naar Personen
  2. Klik op '+ Nieuwe persoon'
  3. Vul de naam en e-mail in
  4. Wijs de medewerker eventueel toe aan een team
  5. Kies of je de medewerker nu of later een uitnodiging voor de medewerker self-service wilt sturen

Nadien koppel je er het loonpakket aan de medewerker.

1. Klik rechts bovenaan bij Loon op het plus teken
  2. Maak dan de keuze of het gaat om een medewerker beheert via je sociaal secretariaat.
  3. Volg de volgende schermen, er gebeurt ook een Dimona aangifte en je dossierbeheerder wordt op de hoogte gesteld.

De volledige werkwijze kan je in deze video bekijken: