Organigram: Wie werkt waar?

Geüpdatet 3/10/18 door Didier

Wie werkt er binnen je organisatie? Hoe is de structuur opgebouwd? En uiteraard: is iedereen aan de juiste manager toegewezen?

Daarvoor is er het organigram in Officient!

Hoe raadplegen?

• Ga naar 'inzichten'>'organigram'

Praktisch:

Bovenste deel:

• Zoekbalk: geef hier een deel van een naam in om te zoeken naar een medewerker.
  • + en - : hiermee kan je het organigram vergroten en verkleinen.
  • Acties:
    • Reset: hiermee ga je terug naar het originele scherm.
    • Alles bekijken: Officient zal het organigram zodanig aanpassen dat het volledig zichtbaar wordt in het scherm.
    • Exporteer als afbeelding: sla het organigram van jouw organisatie op als afbeelding zodat je het ook buiten Officient kan gebruiken.

Onderste deel:

• Organigram bewegen: klik met linkermuisknop op het scherm en beweeg terwijl je deze knop ingedrukt houdt.
  • Tandwiel:
    • Ga naar profiel: ga van hier direct naar de profielpagina van deze medewerker.
    • Manager toewijzen: ken deze medewerker een manager toe uit de organisatie.
  • Boven- en onderliggende niveaus: heeft de medewerker een manager of is die zelf manager van anderen, dan zal er een klikbaar balkje verschijnen aan de boven- en/of onderkant van de medewerkersbadge.