Modules aan- of uitzetten

Geüpdatet 6/11/18 door Arjan van Belle

Maak je geen gebruik van bepaalde modules binnen Officient, dan kan je deze uitschakelen. Op deze manier blijven het HR platform en de Self-service overzichtelijk en zie je enkel de modules die relevant zijn voor jouw onderneming

Modules die je uitschakelt verdwijnen niet, maar worden verborgen. Mocht je dus al informatie ingevoerd hebben in een module die je uitschakelt, zal deze niet verloren gaan!

De modules die je kan uitschakelen zijn:

• Performance
  • Assets
  • Software
  • Verlof
  • Wagens

Hoe schakel je een module in of uit?

1. Ga naar Instellingen en klik onder Op maat op Actieve modules

2. Hier kan je modules aan- of uitzetten

3. Klik op Opslaan