Hoe maak ik de verloftypes voor volgend jaar beschikbaar?

Geüpdatet 17/10/18 door Arjan van Belle

Om in Officient verlof aan te vragen voor het volgende jaar, moeten de verloftypes eerst beschikbaar gemaakt worden in het HR platform.

Opgelet! Officient neemt het verlof van het voorgaande jaar over met de bestaande limieten en uitzonderingen. Deze neemt Officient niet over uit het sociaal secretariaat en moet je dus handmatig nakijken.

De verloftypes beschikbaar maken voor het komende jaar doe je als volgt:

1. Ga naar Instellingen
  2. Kies onder Personen voor Verloftypes
  3. Bovenaan bij Verloftypes voor, kies je voor het komende jaar
  4. Klik op Ja, doen!
  5. De verloftypes en limieten zijn nu overgenomen uit het voorgaande jaar
  6. Pas de limieten aan aan het nieuwe jaar waar nodig
Opgelet! Officient neemt het saldo overuren van het voorgaande jaar niet over.