Hoe maak ik een contract template aan?

Geüpdatet 7/11/18 door Arjan van Belle

1. Ga naar Instellingen (tandwiel rechtsbovenaan)
  2. Kies onder Contracten voor Contract templates
  3. Klik op Voeg nieuwe contract template toe
  4. Selecteer het type contract en geef het een naam
    Je kan deze module ook gebruiken om een asset policy, car/motorbike/bicycle policy of aan te maken.
  5. Vervolgens kan je kiezen voor Importeren via Word of Begin met een blanco template
    Heb je een contract in Word staan, kan je dit dus importeren en aanpassen met Officent. Begin je met een blanco template, stelt Officient een minimum voor en kan je dit aanvullen waar nodig.
  6. Aan de hand van de Shortcodes bovenaan kan je variabelen zoals de naam, adres en andere gegevens automatisch laten invullen in de digitale contracten van Officient
  7. Klik op Opslaan en de template is klaar voor gebruik