De afwezigheid van medewerkers zichtbaar maken

Geüpdatet 3/10/18 door Koen Willekens

In de medewerker self-service, kan je klikken op Toon collega's

De medewerkers die dan getoond worden zijn standaard de mensen die in hetzelfde team zitten. Je kan dit aanpassen zodat iedereen de afwezigheden van iedereen in de organisatie kan raadplegen, dit is vooral handig bij kleinere organisaties.

Enkel Admin gebruikers kunnen dit aanpassen
  1. Ga naar instellingen (tandwiel rechts bovenaan)
  2. Klik op Security & privacy
  3. Kies dan voor Gelimiteerd (standaardoptie) wanneer een medewerker enkel de teamleden mag zien
    of Volledig transparant als een medewerker de hele organisatie mag zien

Om privacyredenen tonen we in de medewerker self-service enkel dat een collega afwezig is. Medewerkers zien dus niet van elkaar of iemand ziek is of een bepaald type verlof heeft.