Hoe verander ik als werknemer de taal van mijn self-service?

Geüpdatet 8/10/18 door Michiel

In de meeste gevallen moet je als medewerker de taal van de self-service niet aanpassen. Officient kiest immers automatisch de taal voor de self-service op basis van de taal van de browser die je als medewerker gebruikt om naar Officient te surfen.
Wil je de self-service toch in een andere taal gebruiken, kan je dit als volgt aanpassen:

1. Log in op jouw self-service
  2. Klik op een tab, bijvoorbeeld Kalender
  3. Klik op jouw foto of initialen rechtsbovenaan en selecteer Instellingen
  4. Geef in jouw instellingen jouw voorkeurstaal in

5. De self-service zal zichzelf nu herladen en zal in de geselecteerde voorkeurstaal staan