Verlofdagen: wijzigen in het verleden

Geüpdatet 4/12/18 door Didier

Wat?

Je wil verlofdagen in het verleden wijzigen.

Wat kan er?

Uiteraard kan je verlofdagen in het verleden wijzigen door in de kalender op de bewuste dag te klikken.

Er zijn echter beperkingen voor sommige verloftypes:

• Wijziging is maximaal 35 dagen in het verleden
  • Prestaties werden nog niet doorgestuurd naar de payroll provider

Je krijgt een foutmelding wanneer de wijziging buiten deze beperkingen liggen.

Waarom deze beperkingen?

Voor sommige wijzigingen in de kalender moeten er looncorrecties berekend worden. Jouw payroll provider kan hierbij het beste advies verlenen.

Hoe wijzigen buiten de beperkingen?

Neem contact op met je dossierbeheerder om deze wijzigingen in de kalender te brengen.