Starten met workflows

Geüpdatet 3/10/18 door Koen Willekens

Workflows helpen je met het uitvoeren van diverse taken bij recurrente HR processen.

Zo vergeet je nooit meer zaken bij het on- en offboarden van werknemers of weet je steeds welke stappen je moet nemen om zakenreizen, juridische documenten of opleidingen administratief in orde te brengen.

Activeer de workflow module

Zo activeer je workflows in Officient:

1. Ga naar Instellingen en klik onder Op maat op Actieve modules
  2. Activeer workflows

Workflow werken in drie stappen: eerst maak een workflow template aan en nadien activeer je een workflow voor een medewerker. Eens een workflow actief is kan iedereen zijn of haar toegewezen taken afronden.