De looncirkel aanpassen

Geüpdatet 7/11/18 door Arjan van Belle

Enkel een admin kan de looncirkel aanpassen

1. Ga naar de Instellingen
  2. Kies onder Integraties voor Sociaal secretariaat
  3. Je ziet het sociaal secretariaat staan waarmee je gekoppeld hebt. Klik op Bekijk details.
  4. Klik dan op Bewerk componenten

5. In dit scherm zie je specifieke loononderdelen vanuit de database van de payroll provider
    Officient toont de velden die op Voordeel staan in de looncirkel. Wil je meer of minder elementen tonen, dan kan je deze zo aanpassen
  • Zaken die zichtbaar mogen zijn in de looncirkel zet je op Voordeel
  • Zaken die niet zichtbaar mogen zijn op de looncirkel zet je op Negeren
  • Belastingen of persoonlijke bijdragen zullen ook niet zichtbaar zijn op de looncirkel