Officient self-service applicatie

Geüpdatet 29/1/19 door Arjan van Belle

Er is een applicatie voor de self-service. Zowel in de App Store van Apple als in de Google Play Store voor Android-toestellen kan je de Self-service app van Officient downloaden. Met de Self-service app hoef je dus niet meer aan je pc te gaan zitten om verlof aan te vragen, je gegevens aan te passen of een contract te tekenen!

Haast je naar de App Store of Google Play Store en haal het maximum uit Officient!