Taal aanpassen van de medewerker self-service

Geüpdatet 5/10/18 door Michiel

In de meeste gevallen moet je de taal van de self-service niet aanpassen. Officient kiest immers automatisch de taal voor de self-service op basis van de taal van de browser die de medewerker gebruikt om naar Officient te surfen.

Mocht je de taal toch willen aanpassen, tonen we hieronder hoe je als admin de voorkeurstaal van een medewerker aanpast voor de self-service.

Een medewerker kan dit ook zelf aanpassen.

1. Ga naar het profiel van een medewerker
  2. Klik op het potloodje bij Persoonlijke informatie

3. Klik op Voorkeurstaal en verander dit naar de taal waarin je de self-service wil weergeven

4. Vanaf nu zal de self-service in deze taal weergegeven worden