Hoe verstuur ik een self-service uitnodiging naar één medewerker?

Geüpdatet 12/11/18 door Arjan van Belle

Wil je meerdere personen uitnodigen? Bekijk dan dit artikel.
  1. Ga naar het profiel van een medewerker.
  2. Klik op  de knop Nodig uit voor self-service
  3. Indien de medewerker al een self-service link gekregen heeft en de onboarding wizard heeft afgerond, zal de knop Nodig uit voor self-service vervangen zijn door een label Self-service actief. Als je de self-service uitnodiging opnieuw wil versturen aan die medewerker, klik je onder Acties op Nodig uit voor self-service
  4. Verstuur de self-service link.
    •   Indien zowel een professioneel als een persoonlijk e-mailadres beschikbaar zijn, kun je bovenaan kiezen naar welk adres je de uitnodiging verstuurt
    •   Je kunt de tekst in de uitnodigingsmail steeds aanpassen door op Template aanpassen (NL) te klikken. Je kan de templates in de andere talen aanpassen via Instellingen > Communicatie/E-mail templates. Hier kan je ook de Spaanse en Italiaanse template toevoegen via Add language
  5. Klik op Sturen naar e-mailadres (werk)
  6. De medewerker zal nu via mail een uitnodiging krijgen en zal gevraagd worden de onboarding te doorlopen.