Officient desktop app installeren

Geüpdatet 1 week ago door Koen Willekens

Het HR platform (werkgeverstoegang) van Officient draait online en hoef je dus normaal gezien niet te installeren op je computer.

Heb je toch graag een programma-icoontje op je bureaublad dat je toelaat om Officient automatisch op te starten en in te loggen als je de computer opstart?

Dat kan als je gebruik maakt van Google Chrome! Hier kan je Officient installeren op je computer als een Chrome app.

Hoe installeren?

1. Ga naar de Officient website en meld je aan
  2. Klik rechts bovenaan in Chrome op de drie puntjes
  3. Klik dan op Officient HR installeren
  1. Chrome zal nu automatisch een icoontje op je bureaublad creëren (Windows) of in je dock (Mac). Als je dit opent, zal je automatisch ingelogd zijn op dit Officient-profiel
Met de desktop-app wisselen tussen meerdere Officient-accounts is momenteel niet mogelijk.Heb je toegang tot meerdere accounts, kan je voor elke account een app installeren.