Bedrijfsdocumenten toewijzen

Geüpdatet 3 months ago door Arjan van Belle

Een document toewijzen aan een team, meerdere teams of het hele bedrijf

1. Kies onder Documenten voor Documenten
  2. Klik op Bedrijf
  3. Klik op + Nieuw bedrijfsdocument
  4. Sleep het document in het veld of klik op het veld om het bestand te zoeken en bevestig
  5. - Pas eventueel de naam aan

- Geef aan welk soort document je aan het uploaden bent. Dit bepaalt in welke map het document terecht komt. Als de map nog niet bestaat, kan je hier de naam van een nieuwe map invullen

- Stel de zichtbaarheid in op Onzichtbaar in de self-service als dit een intern HR-document is

- Stel de zichtbaarheid in op Zichtbaar voor het hele bedrijf als dit een document is dat voor iedereen zichtbaar mag zijn

- Stel de zichtbaarheid in op Zichtbaar voor specifieke teams als dit een document is dat slecht zichtbaar mag zijn voor bepaalde teams. Kies vervolgens de teams

1. Klik op Opslaan
Als je een document toewijst aan een team zullen deze documenten automatisch verschijnen bij leden die je later aan dit team toevoegt.
Dit is ook het geval voor documenten die je toewijst aan het hele bedrijf.