[VIDEO] Dag of tijdelijke contracten verwijderen

Geüpdatet 3 months ago door Florette Vervloet

Contracten kan je verwijderen in het heden of in de toekomst. Je kan geen contracten gestart in het verleden stopzetten via Officient.

1. Een contract verwijderen via het persoonlijk profiel
    1. Je opent het profiel van de medewerker
    2. Klikt onder de looncirkel op "Bekijk loongegevens"
    3. Gaat naar de tab "Loongeschiedenis"
    4. Kies "Bekijk details" naast het looncontract in de toekomst dat je wilt verwijderen
    5. Klikt op de rode knop "Verwijderen"
Dit werkt voor alle soorten contracten in de toekomst: dagcontracten, tijdelijke contracten en onbepaalde duur
  1. Dimona dagcontracten verwijderen via de snelingave
    1. Je gaat naar de kalender
    2. Klikt op de naam van de medewerker waarvan je een contract wilt verwijderen
    3. Gaat in de snelingave naar de dag waarop het contract staat
    4. Klikt op het contracttype (FLX, STU, XTR)
    5. Kiest contract verwijderen
  2. Dimona dagcontracten verwijderen vanuit de kalender voor FLEXI en EXTRA
    1. Selecteer de dag in de kalender waar er een dagcontract voor bestaat, klik dan onderaan op Dagcontract aanpassen
    2. Klik op "Dagcontract verwijderen" in de rechterbovenhoek
  3. Dimona dagcontracten verwijderen vanuit de kalender voor STUDENT
    1. Selecteer de dag in de kalender waar er een dagcontract voor bestaat, klik dan onderaan op Dagcontract aanpassen
    2. Je komt terecht in de snelingave
    3. Klikt op het contracttype STU
    4. Kiest contract verwijderen
Alleen Dimona-aangiftes voor looncontracten, opgestart vanuit Officient kunnen gewijzigd worden. Aangiftes via een ander kanaal kunnen niet gewijzigd worden in Officient.