Extra velden instellen

Geüpdatet 3 months ago door Arjan van Belle

Wil je extra informatie toevoegen aan de profielen van jouw medewerkers? Dat kan in Officient door extra velden aan te maken!
Op deze manier kan je kledingmaten, badgenummers of andere zaken die relevant zijn voor jouw onderneming of afdeling toevoegen.

Soorten extra velden

• Werknemer
  • Assets
  • Wagens
  • Contract
  • Software licentie
  • Opleiding
  • Deelnemer aan een opleiding

Hoe stel je een extra veld in?

1. Klik in  de Instellingen onder Op maat op Extra velden
  2. Klik op Voeg nieuw extra veld toe
  3. Hier geef je het extra veld een naam, kies je waarvoor je het extra veld wil gebruiken. Daaronder stel je het type van invulveld in en kies je ervoor of  het extra veld zichtbaar en eventueel aanpasbaar is voor een medewerker

4. Klik op Volgende. Het extra veld is nu aangemaakt
Kies je voor het type Selecteer een optie, kan je meteen de opties invullen. Ben je hiermee klaar, klik dan op Opslaan.