Self-service: Documenten

Geüpdatet 2 months ago door Florette Vervloet

Documenten is je digitale archiefkast waar je alle werkdocumenten kan terugvinden. Klik op een mapje of een document om te openen.

Moet je nog documenten (ziektebriefje, paspoort …) indienen, dan zal Officient je hier ook aan herinneren. Het nummer naast ‘documenten’ geeft het aantal openstaande vragen weer.

Via ‘Upload nieuw document’ kan je een document inbrengen.

Hoe upload ik een document?

1. Klik op de knop ‘Upload nieuw document’
  2. Vul in welk type document je uploadt (bv.: identiteitskaart, vakantieattest).
    Dit zal de naam van de map zijn waar het document komt te staan.
  3. Klik vervolgens op ‘Klik hier om te uploaden’
  4. Zoek het document op je toestel en selecteer het.