Self-service toegang voor medewerkers uit dienst

Geüpdatet 1 week ago door Arjan van Belle

Een medewerker die uit dienst is zal nog steeds beperkte toegang hebben tot de self-service en zal volgende zaken nog kunnen zien:

  1. Persoonlijke informatie: dit is de situatie hoe ze was op het moment dat de medewerker uit dienst gegaan is
  2. Contracten: de medewerker zal de bestaande contracten kunnen bekijken en downloaden. Openstaande contracten tekenen is niet meer mogelijk
  3. Documenten: de medewerker zal alle documenten die ingesteld zijn als zichtbaar in de self-service kunnen bekijken en downloaden. Nieuwe documenten uploaden is niet meer mogelijk


Helpt dit je verder?