Link met payroll provider werkt niet meer

Geüpdatet 1 week ago door Koen Willekens

Meestal als de link met een payroll provider / sociaal secretariaat en Officient niet langer werkt, is de oorzaak dat de login en of paswoord is gewijzigd van de gebruiker die zijn/haar payroll provider profiel heeft gelinkt met Officient.

Als Officient detecteert dat het paswoord is gewijzigd, ontvang je een popup in Officient om dit opnieuw in te geven.

Wijzigde de gekoppelde gebruiker of ontving je geen popup? Dan kan je via volgende stappen de link tussen je payroll en Officient te herstellen, er zal geen data in Officient worden verwijderd:

1. Ga naar de Instellingen (tandwiel rechts bovenaan)
  2. Klik onder Integraties op Sociaal Secretariaat
  3. Bekijk de details onder jouw sociaal secretariaat en klik op Schakel uit om de link met je payroll provider / sociaal secretariaat te verbreken
  4. Ga terug naar de Instellingen, klik opnieuw op Sociaal Secretariaat en selecteer het sociaal secretariaat waarmee je de koppeling wil herstellen.
    Geef de username en nieuw paswoord in van je sociaal secretariaat en klik op Integratie inschakelen
  5. Nu moeten de profielen van de mensen opnieuw gekoppeld worden aan je payroll provider. Klik hiervoor opnieuw op Bekijk details bij het sociaal secretariaat waarmee je gekoppeld hebt en klik op Importeer personen en Importeer verlof

Indien deze stappen het probleem niet oplossen. Contacteer ons via de chat of op support@officient.io en we zoeken samen met je naar een oplossing!