[VIDEO] Ploegcodes ingeven

Geüpdatet 3 months ago door Koen Willekens

Dit artikel is enkel van toepassing voor klanten met een payroll link met Abante, Accuria, Besox, CLB, Sodalis of Wij Helpen

Ploegcodes bepalen in welke ploeg gewerkte uren of afwezigheden vallen.

Ploegcodes kan je toevoegen in de kalender indien dit relevant is voor je onderneming.

Is dit niet actief? Spreek je dossierbeheerder van je sociaal secretariaat, hij of zij activeert dit voor je.

1. Ga naar de Kalender
  2. Selecteer een persoon door links op de volledige naam te klikken
  3. Bovenaan in het scherm kan je dan de ploegcode wijzigen indien nodig

Opgelet: vandaag ondersteunt Officient maar één ploegcode per dag.Medewerkers met prestaties over meerdere ploegen op dezelfde dag kan je niet ingeven.Die situaties (vaak uitzonderingen) kan je meegeven in het tabblad bovenaan "Bericht aan dossierbeheerder"Hij of zij kan die situaties in de loonmotor dan recht zetten.