VIDEO : Nieuw looncontract toevoegen [Preferred partners]

Ge√ľpdatet 5 months ago door Florette Vervloet

Enkel beschikbaar indien je Officient gelinkt is met Abante, Accuria, Besox, Sodalis of Wij Helpen

Als je iemand in dienst neemt is het belangrijk een nieuw looncontract te maken. Zo koppel je een loonpakket aan je medewerker. Je kan dit looncontract maken voor iemand die al eens eerder bij je bedrijf heeft gewerkt en nu misschien in het archief zit, of een nieuwe persoon.

Koppel een nieuw loonpakket aan een medewerker die in je Officient archief zit

1. Ga naar Personen
  2. Klik op 'Nieuw looncontract'
  3. Kies voor 'Voor bestaande persoon'
  4. Zoek de naam van de medewerker, ook medewerkers in het archief worden terug gevonden
  5. Klik op 'Volgende'
  6. Kies of deze persoon op de payroll staat bij je sociaal secretariaat of op een andere manier aangenomen wordt
  7. Doorloop de volgende schermen, bij beheer door sociaal secretariaat gebeurt ook de dimona aangifte en wordt je dossierbeheerder op de hoogte gesteld.

Koppel een loonpakket aan een nieuwe medewerker

1. Ga naar Personen
  2. Klik op 'Nieuw looncontract'
  3. Kies voor bestaande persoon
  4. Maak dan de keuze of het gaat om een medewerker beheert via je sociaal secretariaat.
  5. Volg de volgende schermen, er gebeurt ook een Dimona aangifte en je dossierbeheerder wordt op de hoogte gesteld.

Nieuwe persoon toevoegen zonder looncontract te koppelen

1. Ga naar Personen
  2. Klik op¬†'+ ūüôé'
  3. Vul de naam en e-mail in
  4. Wijs de medewerker eventueel toe aan een team
  5. Kies of je de medewerker nu of later een uitnodiging voor de medewerker self-service wilt sturen