Wie heeft wanneer verlof goedgekeurd?

Geüpdatet 1 month ago door Florette Vervloet

Auditlog: Deze pagina toont een geschiedenis van alle kalenderwijzigingen gemaakt door gebruikers, medewerkers en integraties.

• Wie heeft verlof aangevraagd en wanneer?
  • Wie heeft dit verlof goed of afgekeurd?
  • Heeft de medewerker de verlofaanvraag gedaan binnen de bepaalde termijn?

Dit alles kan je nakijken in de de 'Kalender audit log' !

Hier vind je een overzicht en de geschiedenis van alle kalenderwijzigingen. Aangemaakt door zowel gebruikers, medewerkers en integraties.

1. Ga naar Kalender
  2. Klik op Acties
  3. Selecteer Bekijk audit log

In de kolommen vind je volgende info (van links naar rechts)

• Door wie werd de actie uitgevoerd en wanneer
  • Welke actie werd uitgevoerd (toevoeging, goedkeuring, verwijdering of aanvraag)
  • Welke type verlof, voor wanneer en hoeveel uren werd er verlof aangevraagd
  • Over wie zijn verlof gaat het

Er kan ook worden gefilterd op 'datum (maand)' en 'personen'. Op deze manier kan men snel en gericht zien wanneer verlof werd aangevraagd en goedgekeurd.